Сватбен марш в коригиращо бельо

Представете си, че в живота ви се случило важно събитие и ви предстои да станете булка.  Вие – щастлива, той също. Роднини и приятели, които ви заливат с един куп  въпроси, които трябва да бъдат решени  за организацията на предстоящата сватба.

На нас,  момичетата, винаги е много приятно  да обсъждаме нещата покрай такова събитие –  каква ще бъде роклята, какви бижута, каква прическа и всичко, всичко това,  което се отнася за външния вид на булката.

Но защо всички се замислят над въпроса: ” В КАКВО ще бъде облечена  булката”, а не “КАКВА ще бъде булката”. Дори на пръв поглед  може и да се покаже, че това е едно и същото, но съществува  принципно различие.

Първото, за което се замисля една булка, как ще изглежда в сватбена рокля,   какъв модел да избере за да бъде велеколепна. Често се случва, след като роклята е закупена и отново облечена вкъщи, се оказва че тя не е толкова фантастично красива, както ви се е сторило още в магазина -  или бюста не изглежда така идеално, или пък целият силует облечен в сватбената рокля вече не ви се струва така изящен и строен. И чак тогава започват притеснения не само за избрания модел, но и за фигурата.

За да се сдобият с добра фигура  далновидни булки,  половин година преди сватбата  започват  интензивно да посещават  фитнес салоните, да правят коремни преси вкъщи, да седят на диета и какво ли още не, само и само да изглеждат перфектно в деня на сватбата си.  Но често се случва, че до сватбата остава не повече от 1,5 – 2 месеца.

Да отслабнеш с 2-3 килограма за толкова време,  разбира се,  е възможно, но сериозно да промениш нехересваните си форми– едва ли.

И тогава идва на помощ на булката  ... Коригиращото Бельо.  Да го имаш още от самото  начало на предсватбените грижи може да ти помогне да решиш няколко проблема наведнъж.

Първо, коригиращо бельо незабавно преобразява  фигурата и вече можеш съвсем спокойно да пробваш всякакви  рокли които харесваш.

Второ,  постоянното носене на бельото способства за оформяне на  фигурата. И през нощта след сватбата, младоженецът  ще има възможност да види удивително прекрасната булка (дори  тя да е без коригиращо бельо). Този ефект се дължи на това, че моделиращото бельо допринася за прераспределянето на мазните от проблемните области в други, където допълнителен обем никак няма да е излишен, така че след продължителното носене на „умното” бельо  дори и без него тялото ви ще изглежда забележимо по- стройно и по -секси.

Трето,  доброто коригиращо бельо красиво повдига бюста, в което никакви диети и фитнес зали не могат да ви съдействат.

Четвърто, корсета изправя стойката а така също поддържа и гърба. Булката, облечена в коригиращ корсет по-лесно може да издържи през целият празник, защото  ще има по-малко болки в гърба и, сътветно, ще има повече силите до края на празненството.

Надявам се, че сега разбирате, защо  въпроса – “КАКВА ще бъде булката”, е по-важен от това “В КАКВО ще бъде облечена булката”.

В настоящо време наравно с обикновеното коригиращото бельо на пазара се предлага и разнообразие от моделите, които наравно с основните си функции по стягане и коригирането на тялото, също така да са уникално красиви и нежни и могат смело да заменят обикновеното булченско бельо. Така че булката ще изглежда зашеметяващо в най-щастливия си ден!

НАШИТЕ ТОП-МОДЕЛИ