Да бъдеш перфектна в очите на другите или как да изберете подходящото коригиращо бельо

 По-отговорните жени започват да се готвят отрано за летния сезон с тренировки и диети. А по-хитрите жени предпочитат да изглеждат зашеметяващо, без да си броят калориите. За целта трябва просто да си подберат правилно коригиращо бельо. Разбира се никое бельо няма да може да ви „свие“ от 40-ти до 36-ти размер, нито да ви отърве напълно от ограниченията в храненето и необходимостта от движение. Но подходящо бельо може да скрие 2-3 сантиметра обиколка, да оформи релефа и силуета на тялото. Коригиращото бельо действа много просто. Бельото способства за преместването на мазнините от проблемни области на тялото в други, където  допълнителен обем не е проблем, а дори желаният за постигане ефект, например в областта на гърдите или задните части, благодарение на което жената изглежда още по-привлекателна.

Също така съществува специално антицилулитно бельо, което освен стягащ ефект помага на жените да се избавят от целулита благодарение на съдъержащи се  в него микрокапсули на кофеин и други растителни екстракти, които способстват за разпадане на мастните тъкани.

Трябва да се помни, че коригиращото бельо може да се носи вместо обичайното ежедневно бельо. Стягащото бельо може лесно  да се носи както под тесни дрехи така и  под свободни.

Благодарение на особената конструкция на коригиращо бельо, която може да бъде или изцяло безшевна или с много фини и плоски шевове се дължи факта че бельото не се вижда под каквото и да е облекло.
Изборът на бельо зависи от това, каква зона се нуждае от корекция. Това е важно, за да се определи вида на бельото, което може да бъде: корсет, боди,  клинове, бикинита, бодидресът, коригиращи рокли и т.н. Предимството, че коригиращото бельо се изработва от еластичните материали, му позволява да  коригира  няколко проблемни области наведнъж.

Общо взето, спазвайки няколко прости правила за избор и използване на коригиращо бельо, няма да искате да се разделяте с него:
-  Когато слагате бельото, обличайте боди или бодидрес през краката, предварително събирайки плата на „хармоника“ отгоре надолу.

-  Важно е да изберете правилния размер – бельото трябва да приляга плътно и да не „виси“ никъде.

-  Бельото не трябва да ограничава движенията и да пречи на дишането, платът не бива да е прекалено разтегнат, а шевовете не трябва да се впиват в кожата.
И още нещо – през първите дни коригиращото бельо се носи не повече от 2-4 часа, за да може тялото да се свикне с него.

НАШИТЕ ТОП-МОДЕЛИ