Бърз и забелязващ се ефект. Дори при не много големи физически усилия от Ваша страна, както домакинска работа, разходки и т.н., позволява да постигнете забележим  ефект и да оформите отлична фигура. Неопренов топ за отслабване запазва генерираната топлина на тялото и чрез така формирания сауна ефект се повишава отделянето на вода в конкретните области, където е приложен. Този ефект води до загуба на сантиметри от обиколката на тялото, изчистване на натрупаните токсини, тонизиране и изглаждане на кожата.
            При постоянна употреба на неопреново облекло за отслабване в комбинация с кардио тренировки се повишава значително скоростта на намаляване на обиколките на тялото в най - често срещаните проблемни зони.

                Цвят: черен. Размери: М – XXL.

                 Внимание: Не се препоръчва носенето на неопреново облекло по време на сън. Препоръчва се облеклото да бъде изпрано преди първо използване и по възможност да се облича върху бельо или друго облекло от натурални материи за да може да се попива отделената по времето на носене на неопреново облекло влага.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha