​Неопренови бермуди със сауна ефект за бързо отслабване. Могат да се използват като спортно облекло при тренировки, позволявайки да се постигне по-съществен отслабващ ефект в комбинация с активни упражнения. Също така са подходящи и за тези, които желаят да топят излишни килограми без допълнително физическо натоварване. Това се постига чрез сауна ефектът, предизвикан от носенето на неопреновото облеклото, което  повишава телесната температура и увеличава циркулацията на кръвта. По този начин се подобрява метаболизма и Вие ще губите не само тегло във вода чрез изпотяването, но и калории. 

Моделът е с по-широки крачоли, което осигурява комфорт при носенето и пълна свобода на движенията без излишното стягане.

Неопреновитe бермуди са изключително меки и удобни за носене и подлежат на машинно пране.  Не е желателно да бъдат използвани по време на сън. Препоръчва се под неопреновите бермуди да се облекат памучни ластични шорти с цел да се засили затоплящият ефект, освен това,  шортите ще абсорбират отделената при изпотяването влага запазвайки кожата Ви суха.

Информация за размери:

S
талия(см.) от-до: 69 - 74
ханш (см.) от-до: 94 - 99

M
талия(см.) от-до:  75 - 80
ханш(см.) от-до:  100 – 105

L
талия(см.) от-до:  80 - 85
ханш(см.) от-до:   105 – 109

XL
талия(см.) от-до:  85 - 92
ханш(см.) от-до:   110 – 114

XXL
талия(см.) от-до:  92 - 98
ханш(см.) от-до:   115 – 119

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha