Оформящ клин с бамбук и турмалин "MASS & SLIM LEGGING" с антицелулитен и отслабващ ефект.


Mass & Slim Legging” от Lanaform помага за премахването на целулита и „портокаловата кожа” в зоната на  бедрата, ханша и седалището.

Клинът е изработен от иновативна тъкан, която съдържа в себе си бамбукови нишки и стотици турмалинови перли, които  ви помагат да отслабнете, използвайки клина.

Действие: 

Моментално: Оформя фигурата, като й придава приятна стегнатост в областите на  задните части, коремa и краката, които мигновено изглеждат по-слаби. Вплетените в тъканта бамбукови нишки действат овлажняващо и антисептично и генерират положителна енергия в организма.

Дългосрочно: помага да оформите и дългосрочно да коригирате части от тялото си, които считате, че не изглеждат добре, благодарение на турмалиновите перли, които повишават локално температурата на кожата и по този начин повишава оросяването й, като така премахва целулита. В същото време турмалинът, с кръглите си перли прави нежен масаж, засилващ лимфната циркулация.

Резултати, които са отчетени след 30 дневно изпитание на клина в лаборатория:

Обиколката на ханша: - 3, 2 cm
Обиколката на бедрото: - 2, 3 cm

Според  тези проучвания, 100% от жените са на мнение, че „Mass & Slim Legging” е лесен за употреба, 90% от тях твърдят, че са изцяло щастливи, че използват продукта, и 90% забелязват положителен ефект и отслабване.

Характеристики:

  • Цвят : сив
  • Дължина: до глезена
  • Състав клин: 29% полиестер, 58% полиамид, 13% ликра; Състав колан: 44% полиестер, 35% полиамид, 21% ликра
  • Размери ( европейски стандарт): S ( р-р 34/36), М (38/40), L ( р-р 42/44), XL (46/48)

Производител: LANAFORM, Белгия

Препоръчва се ръчно пране!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha