За Нас

Всяка жена има своите малки тайни, тя знае как да подчертае достойнствата си и да скрие недостатъците си. Изящен силует, извивките на  женско тяло, тънка талия, красива стойка, дълги стройни крака, нежен глас и усмивка покоряват и пленяват мъжките сърца. Обаче не всяка жена може да се похвали с идеалните форми и красиво, идеално и пропорционално тяло. Не винаги може да намери време и желание за фитнес, да се въздържи от любимата си по-калорична храна, но винаги иска да е във форма и да изглежда добре. За да й помогнат да придобие желаните форми онлайн мазагин Vanilla Latte заедно с  модни дизайнери и специалисти в иновативните технологии създадоха уникално коригиращо бельо, което дава на жената здраве, красота и сигурност, но най-важното, е че я прави по изтънчена и благородна, позволявайки и да се реализира като една истинска красавица. Отвори тази врата в царството на красотата, намери ключ към твоя изящен силует!
Vanilla Latte представя разнообразие от бельо за отслабване, коригиращо бельо, антицелулитно и стягащо бельо на световно известни марки като Lanaform, FarmaCell, Intimedia, Mitex, Yermaintima, Celluflex. При нас ще намерите различни модели сутиени, бикини, прашки, поли, рокли, бодита и клинове които ще ви представят в нова светлина.
В производството на всичките ни продукти са използвани последните научни разработки в областта на активна антибактериална защита. Благодарение на такива технологии  тялото се предпазва от бактерии, се убиват миризмите и ви е осигурено постоянно усещане на свежест.
За да пазарувате на много изгодни цени, не пропускайте нашите промоции, специални предложения и изключителни разпродажби. Размерите са от S до XXL.