Опитай съвършенството с различните видове коригиращо бельо...

В зависимост от ефектите, които искаме да постигнем с помощта на коригиращо бельо, се избира   необходим вид изделие: сутиен, клинове с различна дължина, бикини, корсети и различни видове комбинирани изделия. Бельото  трябва да се избира в зависимост от тип на фигура, и  най-важното – строго по размер.


Сега, жените много харесват корсет  с полубоди. Този комплект може смело да се облича като за повседневно носене така и за по-специалните случаи.  Полубоди има ярко изразен естетически нюанс. Този тип  бельо не  стеснява  движенията  и ще помогне да се постигне  стройна, красива фигура.  

Коригиращи  бикини ефективно моделират линията на талията и стягат корема благодарение на  специални вложки или особеното преплитане на влакната на материята от която са изработени.  А най-големият  плюс на коригиращите бикини,  е че те са или безшевни или имат незабележими фини   шевове. Следователно,  можете  да  ги обличате под всякаква дреха. При избора на коригиращи  бикини, обърнете внимание на размера тъй като не е удачно да  купувате  бикини с по-малък размер. Ако  са малки, то в тях няма да  се чувствате удобно  и можете  да получите ожулвания и охлузвания.

  Корсетните шорти  е нежно  коригиращо  бельо, моделират линия на талията, оформят  и стягат бедрата и повдигат задните части, като им  придават закръглена  съблазнителна форма.

 

  Корсетна прашка ви осигури  приятни  заоблени линии, стегнати  зони на  талията и корема и възможността бельото  да е незабележимо под  дрехите.
 

Коригиращо боди е едно от най-ефикасните средства да се пристегне   по-изпъкнал  корем и да се изгладят страничните зони и паласките така че да се промени целият  силует.

 

Корсети  придават на  талията  поразителна стройност.  Вариантите са много– от дантела до кожа,  а ефектът е поразителна промяна  на цялата ви визия.

 

 

Коригиращи клинове имат  различна дължина (до коляното  или дори до глезена), не пречат на нормалната циркулация на  кръвта а благодарение на  микромасаж,  който осигуряват по времето на носене, кожата  ви ще стане по-гладка и по-еластична .  Такъв клин ще направи  краката  ви  стегнати и  стройни, но ако искате  допълнително да стегнете  корема и да оформите талията  - изберете по-висок модел.

 
Много  интересен вид коригиращо бельо са потници и тениски. Такъв тип бельо много добре моделира коремната и страничните зони , изглаждайки и стягайки  гънките и други несъвершенства, а също така оформят и повдигат гърдите.  Обикновенно са изработват по безшевната технология, благодарение на което идеално прилягат към тялото и  не оставят по кожата червени  ивици- следи от шевове. Особенно носенето на такова облекло  се препоръчва за тези, които се занимават с танци и спорт.Бюстието е вид  на сутиен,  който освен основната си функция – поддържане и оформяне на бюста,  притежава и лечебен ефект. Така, ако имате сколиоза, то обличайки бюстието, вие ще забележите, как болката значително е намаляла.

Коригираща долна пола прекрасно прибира корема, бедрата и задните части.  Незаменима е за обличане под  тясна  или полупрозрачна пола или рокля. 

Комбибюст  – съчетава в себе си всички предимства на коригиращия сутиен и елегантния корсет. При това, частите са свързани,  като по този начин се изключва възможно защипване, протриване и изпъкване на кожата. С помоща на комбибюста лесно се намалява  обема на корема и талията, изчезват страничните гънки  и цялата фигура получава лирическо изящество. Благодарение на специално  скроените чашки   – се повдигат  и стават по-изразителни гърдите.  Бельото   също преразпределя центъра на тежест като фиксира дори по-големи гърди във физиологично положение,  което  способства за намаляване на  натоварването  на сърцето  и  симптоми като задух и прегърбване. Благодарение на такъв тип бельо  всички важни области на горната част на тялото се коригират  и изглеждат  прекрасно.

Бодидрес  ще направи фигурата ви изящна и стройна, преразпределяйки обем там, където бихте  предпочели,  да го виждате и стяга там, където трябва да се стегне. Бельото прибира   корема и заглажда гънките, не само на корема, но така също и на гърба и отстрани. Линии и извивките на тялото стават  по-плавни а благодарение на слята комбинирана конструкция на бельото, всека материя стои перфектно по тялото без да се набръчква. Бодидресът ви оставя избор на сутиена тъй като не го съдържа, а само деликатно приповдига бюста в сутиенът, който избрахте, и спомага за изправяне на стойката. Бодидресът прекрасно моделира и долната част на тялото -  заглажда бричовете, повдига и закръгля задните части, така че  Вие получавате  по- съблазнителни форми. Резултатът  –  по-тънка талия, повдигнат бюст, корем не виси,  дупето повдигнато, а линията на бедрата е по- гладка и правилна. И всичко това е резултат, от облеченият  бодидрес .