Функционалност и плюсове на коригиращото бельо

Коригиращото бельо не е само практично и удобно, но също така и доста функционално.  При неговото използване  женският силует визуално  губи 1-2 размера. Механизмът  на действие е много прост – той връща мазнините там, където тялото има нужда от тях и премахва там, където не трябва да се събират.

 С използването на бельото се постигат няколко основни цели: уголемяване на бюста, изправяне на гърба, оформяне на бедрата, стягане на корема и седалището. По този начин изделията позволяват на жената да запази и да възстанови изящната пропорционална фигура.  За да се получи  това,  бельото е снабдено със специални еластични подплънки.  Благодарение на  тях  подкожните  мазнини се преразпределят от проблемните зони към областта на бедрата, седалището или гърдите, където бельото надеждно ги фиксира. По такъв начин, коригиращото бельо  преобразува фигурата, така че да изглежда, като че ли веднага си свалил няколко килограма и то не за сметка на примитивното стягане, а благодарение на особеностите на скрояване и специалното  сплитане  на еластичните влакна входящи в състава на бельото.


Има не само визуалния ефект от използване на  „умното бельо” , но и положителното въздействие, върху организма като цяло:

  • Коригиращото бельо – значително подобрява кръвообращението, повишава мускулния тонус,  дава безкрайно усещане за лекота и комфорт.
  • Коригиращото бельо – е идеално средство за поддържане на грацията. То подобрява стойката, често облекчава  болки  в гърба и осигурява достойна профилактика от ишиас  и ревматизъм.
  • Коригиращото бельо – намалява  болезненото усещане в пост-травматическия период,  спомага за премахването на стриите и стяга  корема  след раждане. Редовното използване на коригиращи  боди, бикините, шорти и клинове подобрява  еластичността и гладкостта на кожата.
  • Постоянното използване на моделиращото бельо спомага за загуба на килограми. Също така  това е средство да се постигне добър  баланс на вътрешна секреция, за повишаване на имунитета, и забавяне на процесите  на стареене.

Както виждате, възможностите на коригиращото бельо наистина са удивителни. Сега в Европа и Америка дори и тези жени, които притежават перфектна  фигура –актриси, певици, манекенките и  спортистки, обличат коригиращо бельо за червения килим, репетиции, разходки, тренировки,  и т.н .  И го  правят  не толкова заради красотата, но и също така за поддържане на тонуса и здравето.